Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi fen işleri ekipleri aralıksız çalışıyor..

Milas Belediyesi ekiplerinin Kalem, Kultak, Şevketiye, Bozalan, Türkevleri’ndeki çalışmaları ile Güllük’teki 28 bin metrekarelik alanda yürüttüğü parke kaplama çalışması tamamlandı.

Milas Belediyesi fen işleri ekipleri aralıksız çalışıyor..
  • 20 September 2022, Tuesday 9:41

Milas Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Milas’ın yükselen turizm değerlerinden Güllük’te, Milas Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen parke kaplama çalışmaları tamamlandı.  Milas Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında Güllük’te 28 bin metrekarelik parke kaplama çalışması gerçekleştirdi. Milas Belediyesi’nin çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlaması, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

132 MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Milas’ın 132 mahallesine eşit hizmet sunan Milas Belediyesi, kent merkezinde Şevketiye Mahallesi’nde bulunan Kaymakamlık binası yanındaki yolda da yürüttüğü çalışmayı tamamladı. Ekipler, 1250 metrekarelik parke kaplama çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayarak yolu hizmete açtı.

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Milas Belediyesi ekipleri, Kultak Mahallesi’nde drenaj sistemlerinde ve yağmur suyu arıtmalarında kullanılan Koruge tipi borular yerleştirdi. Kalem Mahallesi’nde ise yol çalışmaları kapsamında roadmixleme işleri tamamlandı. ‘Temiz bir Milas’ için çalışmalarını yürüten ekipler, Bozalan ve Türkevleri mahallelerinde ise ayaklı çöp kovalarını yeniledi.

Başkan Tokat, Milas Belediyesi ekiplerinin, ilçe genelinde vatandaşların taleplerini yerine getirmek için büyük gayret gösterdiğini belirterek, “145 bin vatandaşımıza eşit hizmet götürmek için kolları sıvadık.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis