Milas Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne 7 Avukat Atandı

Milas Belediyesi tarafından kurulan Kadın Danışma Merkezine Muğla Barosu tarafından 7 avukat atandı.

Milas Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’ne  7 Avukat Atandı
  • 24 December 2020, Thursday 12:36

Şiddete maruz kalan ya da şiddete maruz kalma ihtimali bulunan tüm kadınlara ve 18 yaş altı çocuklara ücretsiz sosyal, psikolojik ve hukuksal konularda destek verecek olan Kadın Danışma Merkezine Muğla Barosu tarafından 7 avukatın atandığı bildirildi.

Muğla Barosu Yönetim Kurulunun 14 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında, Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün kadına yönelik Şiddetle mücadele kapsamında kurulan danışma merkezinde gönüllü olarak görev yapmak üzere 7 avukatın atanması kararlaştırıldı.

Milas Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde verilecek danışma hizmetlerinden hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kadınlar ve 18 yaş altı çocuklar da ücretsiz olarak yararlanabilecek. Danışma Merkezi’ne ulaşmak ve çalışmalar hakkında bilgi almak isteyenler, hafta içi mesai saatleri içerisinde 0533 614 29 40 No’lu telefonu arayarak bilgi alabilecek.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Milas Belediyesinde kadına ve 18 yaş altı çocuklara hizmet verecek olan avukatların isimleri şöyle:

Av. Pınar Dursun, Av. Hacer Turan, Av. Meltem Alparslan, Av.Tuğçe Görgün, Av.Müge Kızılırmak Türk, Av. Zehra Yakabaşı ve Av. Dilek Bıçakçı Akkaya.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık