Milas Belediyesi, ‘Ramazan Paketi’ dağıtımlarını başlattı

ÖNDER Haber -

Milas Belediyesi, ‘Ramazan Paketi’ dağıtımlarını başlattı

Milas Belediyesi’nin, önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan vesilesiyle yine, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımını başlattığı bildirildi. Ramazan paketlerinde 15 kalem temel gıda maddesi bulunuyor.

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dağıtım işleminde, Gıda  paketleri öncelikle Belediye’ye başvuran ya da ekipler tarafından tespit edilen dar gelirli, yardıma muhtaç ailelere teslim edilecek.Yardım paketlerinin dağıtımı Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, amaçlarının, iftar vakti her evde sıcak bir çorbanın kaynaması olduğunu belirterek, “Ramazan ayı manevi duyguların had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanlar arasındaki diyalogu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek için her yıl Ramazan ayının ilk günlerinde dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız Ramazan paketlerimizi bu yıl da ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dağıtımlarda ihtiyaç sahibi ailelerden alınan hayır duaları, yapılan hizmetin güzelliğini ortaya çıkarmış oluyor” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık