Milas Belediyesi üreticiye desteğe devam ediyor..

​​​​​​​Milas Belediyesi üretimi ve üreticiyi desteklemeye devam ediyor. Vatandaşların ekonomik refah seviyelerini arttırmak, sürdürülebilir kalkınma anlayışı ile alternatif gelir yaratabilmek için projeler üreten Milas Belediyesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Milas Belediyesi üreticiye desteğe devam ediyor..

Projeler kapsamında Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Balcılar Mahallemizde vatandaşlarımıza İpek böceği yetiştiriciliği eğitimi verildi. Eğitimin tamamlanmasının ardından KİKAKOOP ortağı olan kadınların adına kooperatif başkanı Fatma Korkmaz’a halı ipi dağıtımı gerçekleştirildi.

İpek böceği yetiştiriciliği eğitimi düzenlendi…

Milas Belediyesi ve KOZABİRLİK iş birliği ile hayata geçirilen 'İpek böceği Yetiştiriciliği Projesi' kapsamında Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Balcılar Mahallesi'nde İpek böceği yetiştiriciliği eğitimi düzenlendi. Gerçekleştirilen eğitime çok sayıda vatandaş katıldı. Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu ve MİTSO Başkanı Reşit Özer’inde takip ettiği eğitim programının ardından katılımcılara dut fidanları ve katılım belgeleri takdim edildi.

Halı ipi dağıtımı gerçekleştirildi…

İpek böceği yetiştiriciliği eğitiminin tamamlanmasının ardından Milas Belediyesi ve KİKAKOOP arasında ‘Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifçiliğini Destekleme Projesi kapsamında imzalanan protokol çerçevesinde Milas halısı dokumayı desteklemek üzere KİKAKOOP ortağı olan kadınların adına kooperatif başkanı Fatma Korkmaz’a halı ipleri teslim edildi.  Halı ipi dağıtımı etkinliğine Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Süleyman Karatoprak  katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık