Milas Belediyesi vatandaşları unutmadı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  tam kapanma döneminde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle mezarlık ziyareti yapamayan vatandaşlar adına Milas Şehir Mezarlığı’nı ziyaret ederek, her mezara bir çiçek bıraktı.

Milas Belediyesi vatandaşları unutmadı
  • 12 May 2021, Wednesday 16:44

Ramazan Bayramı Arifesi bu yıl, koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağına denk geldi. Vatandaşlar mezarlıklarda yatan yakınlarını arife gününde ziyarete gidemedi.

“20 Bin Mezara Çiçekler Bırakıldı”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Belediye çalışanlarından oluşturduğu ekip ile beraber Milas Şehir Mezarlığı’na gelerek her mezarı ziyaret etti. Başkan Tokat, mezarlıkların her birine bir karanfil bırakarak dua okudu. Mezarlık ziyaretinde toplam 20 bin mezara birer çiçek bırakıldı.

Şehit mezarlarını da ziyaret ettiklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  “Sokağa çıkma yasağı nedeniyle arife gününde yakınlarının mezarlarını ziyarete gidemeyen vatandaşlarımızın yerine şehir mezarlığımızda bulunan yaklaşık 20 bin mezarın her birine karanfil bıraktık. Gelecek bayramlarda yine hep bir arada yakınlarımızı ziyaret ederek dualar etmeyi temenni ediyorum. Yeter ki az daha sabredelim. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağımıza inanıyor, hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık