Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP İlçe Başkanı Çelik'ten Bayram Mesajı

AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Ramazan bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AKP İlçe Başkanı Çelik'ten Bayram Mesajı
  • 12 May 2021, Wednesday 16:42

Çelik  bayram mesajında; "Dostluk kardeşlik ve bereket ayı olan Ramazandan ayrılmanın hüznü ile bir Bayrama daha kavuştuk biliyoruz bu yıl yürekler bir parça buruk ama bu sevdiklerimizin iyiliği için Bu bayramda, önümüzdeki yıllarda bir arada aynı heyecanı yaşamak adına sevdiklerimiz ile bir araya gelemeyeceğiz. Fakat gönüllerimizin bir olduğunu unutmayalım.

Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız, sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz.

Ramazan Bayramının ardından inşallah korona virüs belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağız.

Kıymetlim olan tüm Milaslı hemşehrilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; Dünya üzerindeki zulümlerin son bulduğu nice bayramlarda buluşmak ümidiyle

Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve barış gelmesini temenni ediyorum. Sağlıkla ve beraberce geçireceğimiz nice bayramlar görmek ümidiyle, Evde Kal Sağlıkla Kal Milas." dedi.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık