Milas Belediyesi ve MİDOSK arasında protokol

​​​​​​​Milas Belediyesi ile Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Milas Belediyesi ve MİDOSK arasında protokol
  • 22 September 2022, Thursday 10:47

Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Atilla Yüksel katıldı.

Arama Kurtarma Hizmetleri Yürütülecek…

Protokol kapsamında Milas coğrafi sınırları içerisinde meydana gelecek doğal afetlerde ve acil durumlarda arama kurtarma hizmetlerinin yürütülmesinde Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ve Milas Belediyesi bünyesinde oluşturulmuş acil durum ve arama kurtarma ekiplerinin görev ve sorumluluklarının tespit, koordinasyon, hareket tarzı, ilk yardım, arama kurtarma yanı sıra; doğa sporu, kültür-turizm ve sosyal faaliyet çalışmalarında iş birliği yapılacak.

Daha Yaşanabilir Dünya İçin Çalışmalar Yapılacak

Protokolün kapsamının da belirtildiği imza töreninde tarafların Milas coğrafi sınırları içerisinde yaşanabilecek doğal afetler, kayıp, yaralanma vb. durumlar ile dağcılık, doğa sporu ve daha yaşanabilir dünya için doğal varlıkların korunması gibi temel faaliyetlerde beraber çalışmak üzere iş birliği yapıldığı bildirildi.

Protokolün kapsam ve amacı belirtildikten sonra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Dağcılık ve Doğa Spor Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya tarafından iş birliği protokolü imzalandı. Protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kulüp üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık