“Üreticilere ve tüketicilere verdiğimiz sözü tutuyoruz”

​​​​​​​BİRLİĞİM GIDA İKİNCİ ŞUBESİNİ AÇIYOR

“Üreticilere ve tüketicilere verdiğimiz sözü tutuyoruz”
  • 22 September 2022, Thursday 10:44

Muğla’nın Milas ilçesinde üreticiyi koruyarak değerinde taze et ve çiğ süt alımı yapan, tazelik ve sağlık güvencesiyle de uygun fiyatlarla tüketiciye sunan Milas Süt Birliği, tüketiciden gelen yoğun talep üzerine, kuruluşu olan “Birliğim Gıda”nın Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi’nde ikinci şubesini hizmete açıyor.

Milas’ta tam 80 mahallede hayvancılık yapan 3 bin üyeye hizmet sunan Milas Süt Birliği, üye üreticilerden yüksek fiyatla temin ettiği et ve et ürünlerini, hastalıktan ari sertifikalı çiftliklerden soğuk zinciri bozmadan topladığı taze çiğ sütü ve çeşit çeşit yöresel ürünleri, Hacı İlyas, Gümüşkesen Caddesi No: 26 adresindeki “üretici kuruluşu” Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri’de, kar amacı gütmeden sağlık ve tazelik güvencesiyle satışa sunuyor.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE İKİNCİ ŞUBE

Hem üreticiyi hem de tüketiciyi olumsuz piyasa koşullarına karşı koruma misyonuyla hareket eden Milas Süt Birliği, kuruluşu olan Birliğim Gıda’ya olan yoğun talepleri karşılamak için Milas’ta Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi’nde No: 12B adresinde ikinci şubesini  en kısa sürede hizmete açacak.

TÜM ÜRÜNLER İZLENEBİLİR GIDA GÜVENCESİNE SAHİP

Üreticiyi ve tüketiciyi korumak için Birliğim Gıda’yı hizmete açtıklarını ifade eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Üreticilerimizin emek emek ürettiği ürünleri aracısız bir şekilde, üreticimize emeğinin karşılığını vererek, tüketicilerimize sunmak için Birliğim Gıda’yı 4 yıl önce hizmete açtık. 4 yılda tüketicilerimizin yoğun talebiyle motive olduk. Özellikle et ve et ürünlerimize, çiğ sütümüze tüketicilerimizden yoğun ilgi var. Birliğim Gıda’da amacımız para kazanmak değil, üretici ve tüketiciyi korumak! Böylesi bir anlayışla hizmet vererek, enflasyonla mücadeleye destek olmakla birlikte, üreticimizin ve tüketicilerimizin kazandığı bir anlayışı ortaya koymuş olduk. Özellikle et ve et ürünlerimize, çiğ sütümüze tüketicilerimizden yoğun ilgi var. Birliğim Gıda’da satışa sunulan ürünler, izlenebilir gıda güvencesine sahip. Tüketicilerimize sunduğumuz et ve et ürünlerimizin etiketlerinde, ürünün hangi çiftliğimizden temin edildiği, nerede kesiminin yapıldığı yazar. Sütmatikle satışa sunduğumuz çiğ sütümüzün de hangi hastalıktan ari işletmede üretildiğini belirtiriz.” diye konuştu.

HEM ÜRETİCİ HEM DE TÜKETİCİ KAZANIYOR

Çiğ süte olan yoğun talebi karşılamak, tüketicilerin sağlıklı süte uygun fiyatla erişimini sağlamak için Milas Süt Birliği güvencesiyle sütmatik bayilikleri verdiklerini ifade eden Başkan Gezgin, bayilik verdikleri marketlerde çiğ süt satışlarının devam ettiğini hatırlatarak, tüketicilerden gelen yoğun talebe karşılık, hem üreticinin hem de tüketicinin kazandığı Birliğim Gıda’nın hazırlıkları tamamlanmak üzere olan ikinci şubesini Milas’ta Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi’nde en kısa sürede hizmete açacaklarını müjdeledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık