Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi yangından etkilenen yurttaşların yanında

​​​​​​​Milas’ta 3 gündür yangın şiddetini arttırarak devam ediyor. Milas Belediyesi bu süreçte yurttaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Milas Belediyesi yangından etkilenen yurttaşların yanında
  • 04 August 2021, Wednesday 9:57

Milas, çıkan orman yangınlarıyla alevlerle kaplandı. Çökertme Mahallesi tahliye edilirken oluşan görüntüler sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Milas Belediyesi bu zor süreçte vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Ekipler hem çıkan yangınla mücadele ediyor hem de yangından etkilenen, evlerinden ve yurtlarından tahliye edilen yurttaşların yanında oluyor. Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yangın bölgesinden kurtarılan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için yem ve saman desteği sağlandı.

“İhtiyacın Artması Durumunda Yardımlar Sürecek”

Yangın bölgesinden kurtarılıp, Ören Futbol Sahası’nda kurulan toplanma merkezi yanında bulunan hayvanların beslenmesi için hayvan sahiplerinin kullanması maksadıyla başlangıçta 2 ton büyükbaş hayvan yemi ve 40 paket saman ekipler tarafından bölgeye ulaştırıldı. Kurtarılacak hayvan varlığına bağlı olarak ihtiyacın artması durumunda Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sağlanan desteğin artarak sürdürüleceği aktarıldı.

“Yurttaşlarımızın Yanındayız”

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Yangın şiddetini arttırarak sürdürüyor. Bu zor süreçte hem yangınla mücadele ediyoruz hem de mağdur olan hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından ilk etapta 2 ton büyükbaş hayvan yemini ve 40 paket samanı bölgeye getirdik. Dayanışmayla bu zor sürecin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” dedi. Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “İlçemizde yangın şiddetini arttırarak maalesef devam ediyor. Bu süreçte tüm ekiplerimizle hem yangınla mücadele ediyoruz hem de yangından etkilenen, evlerinden ve yurtlarından tahliye edilen yurttaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz bünyesinde yangın bölgesinden kurtarılan büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar için yem ve saman desteği sağlıyoruz. Bu zor süreci dayanışmayla hep birlikte aşacağız.” ifadelerine yer verildi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis