Milas Belediyesi’nden bir ilk: DEPREM MASTER PLANI

Milas Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Salı günü, Prof. Dr. Hasan Sözbilir’in katılımıyla Milas’ın Deprem Master Planı’nın sunum ve çalışması toplantısı gerçekleştirilecek.

Milas Belediyesi’nden bir ilk: DEPREM MASTER PLANI

Milas Belediyesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın öncülüğünde gerçekleştirilecek Milas İlçesi Deprem Master Planı çalışma toplantısı, Muğla’nın birini derece deprem bölgesi olmasından ötürü kent için yapılan en önemli hizmetlerden bir tanesi olarak gösteriliyor. 8 Aralık Salı günü saat 14.00’da, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan Milas İlçesi Deprem Master Planı Sunum ve Çalışma Toplantısı’na konuşmacı olarak, 9 Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir katılacak.

“Türkiye’de Bir İlki Gerçekleştiriyoruz”

Özellikle İzmir’de meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremin ardından, kentlerin depreme hazırlığının son derece önemli olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Milas İlçesi Deprem Master Planı ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Deprem, ülkemizin en büyük ve en acı gerçeği. Bizler Milas Belediyesi olarak bu gerçeğin farkındayız ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, 8 Aralık Salı günü saat 14.00’ de 9 Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir'in katılımıyla Milas İlçesi Deprem Master Planı sunum ve çalışma toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi. Milas’ın depreme hazırlığı anlamında çok önemli bir işe imza atılacağını belirten Tokat, “Her şey Milas için, her şey değerli hemşerilerimizin güvenliği ve huzuru için.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık