Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi’nin acı kaybı

Milas Belediyesi’nde vezne görevlisi olarak çalışan İbrahim Gürel yaşamını yitirdi…

Milas Belediyesi’nin acı kaybı

Uzun yıllar boyunca Milas Belediyesi’nde vezne görevlisi olarak çalışan 60 yaşındaki memur İbrahim Gürel akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Gürel yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gürel’in vefat haberini Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sosyal medya hesabı üzerinden “Belediyemiz veznesinde görev yapan memur arkadaşımız İbrahim Gürel'i, geçirdiği rahatsızlık sonucu ani bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çalışma arkadaşımız İbrahim Gürel'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum” mesajıyla paylaştı.

Evli ve iki çocuk babası olan Gürel, bugün Zeytuniye Cami’de ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

VEZNELER BUGÜN KAPALI OLACAK

Emlak – ÇTV ve Reklam Vergisi dolayışla hafta sonları belediyenin vezne birimleri 31 Mayıs tarihine kadar hafta sonları da mesai yapacaktı.

İbrahim Gürel'in vefatının ardından Milas Belediyesi tarafından da bir duyuru yapılarak, Ana Hizmet ve Ek Hizmet Binasındaki veznelerin bugün kapalı olacağı ve tahsilat yapılamayacağı bildirildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis