Milas Belediyesi’nin Kadın Emekçilerine saat hediye edildi

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Belediyesi’nin Kadın Emekçilerine saat hediye edildi

DİSK Genel-İş Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş ve Sendikanın Milas Belediyesi İşyeri Temsilcileri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Milas Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlara saat dağıttı.

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kadınların her sahada olduğu gibi iş dünyasında da büyük emekleri ve mücadeleleri olduğunu belirten DİSK Genel-İş Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Emekçi Kadınların bu anlamlı mücadele gününde de hep olduğu gibi yine yanlarında olduklarını göstermek istediklerini belirterek; “Bugün 8 Mart, Kadınlarımızın onurlu gününü kutluyorum ve kadınlarımıza sağlıklı, başarılı huzurlu günler diliyorum. Biz de bugün kadınlara saat hediye ederek, onların yanında olduğumuzu göstermek, onları mutlu etmek istedik” dedi.

Konuşmasında daha sonra, Türkiye’nin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarda bulunan kadınların, mücadeleleriyle de toplumsal ve ekonomik yaşamın gelişmesindeki en önemli temel taşı olduğuna dikkat çeken Kocabaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kadın ayrıca, Türk toplum ve aile yapısında müstesna bir yere sahip olup aile dokusunun temelini teşkil ederek şefkatin, fedakârlığın, sabrın ve özverinin sembolüdür. Kadın toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren aile birliğinin en önemli unsurudur. Türk kadını ve Türk annesi daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık