Milas Belediyesi’nin yaptırdığı spor malzemeleri takımlarımıza dağıtıldı

​​​​​​​2022-2023 futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala Muğla Mahalli Ligi’nde yer alacak olan takımlarımızdan Milas Belediye Beçinspor, Milas Gençlikspor, Milas Erginspor takımları Milas Belediyesi’nin yaptırdığı spor malzemelerini aldı. Spor  malzemelerinin takımlarımıza dağıtılmasının ardından takımlarımız rahat nefes aldılar.

Milas Belediyesi’nin yaptırdığı spor malzemeleri takımlarımıza dağıtıldı
  • 12 October 2022, Wednesday 10:56

Milas Belediyesi’nin takımlarımıza dağıttığı malzeme yardımı hakkında görüşlerini aldığımız Milas Belediye Beçin Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Ahmet Özyiğit, Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı Ersin Köksal, birlikte kulüplerine yapılan malzeme yardımı için şunları söyledi;

“Her zaman mahalli ligde yer alan Milas takımlarımıza maddi ve manevi katkılarda bulunan Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat beyefendiye malzeme yardımları için teşekkür ediyoruz.”

Hayat şartlarının zorluğunda her iki takımın yönetim kurulu üyeleri, 2022-2023 sezon başında kurdukları kadrolarla başarılı olmak için her türlü fedakârlığa yapmaktadır. Süper Amatör Küme’de başarılı olmak için çalışmalarına devam eden her iki takımımıza Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık