Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları devam ediyor

Milas Belediyesi, ilçeye modern ve konforlu yollar yapmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Beçin Mahallesi, Güneş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarını tamamladı.

Milas Belediyesi’nin yol yapım çalışmaları devam ediyor
  • 19 November 2020, Thursday 10:21

“30.000 m2’den Fazla Alana Parke Kaplama Yapıldı”

Yaptığı çalışmalarla Milas’ın çehresini değiştirmeyi hedefleyen Milas Belediyesi, son olarak Beçin Mahallesi, Güneş Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde parke kaplama çalışmalarını tamamladı. Birçok noktada parke kaplama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Milas’ın yollarını çok daha kullanışlı ve modern hale getirdi. Beçin, Güneş ve Cumhuriyet Mahallelerinde 3050 m2 parke kaplama çalışması yapan ekipler, Ağustos ayından bugüne toplamda 30 Bin m2’den fazla alanda parke kaplama çalışmalarını tamamladı.

“Milas İçin Yoğun Şekilde Çalışıyoruz”

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların yoğun şekilde devam edeceğini ifade ederek, “Milas için insanımız için çalışmaya hiç durmadan devam ediyoruz. Periyodik olarak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşarak ihtiyaçları yerinde tespit ediyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi. Pandemi döneminin Belediyeleri olumsuz anlamda etkilediğine de değinen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verme noktasında yoğun uğraş içindeyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten bizler de olumsuz anlamda etkilendik; ancak bir an olsun Milas’ımıza hizmet etmekten vazgeçmedik.” dedi. Milas’ın birçok noktasında çalışmaların devam edeceğini aktaran Tokat, Milas için hizmet etmeye yoğun şekilde devam edileceğini aktardı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis