Milas Belediyespor finalleri garantiledi…

​​​​​​​Efeler Ligi’ne yükselme adına play-off müsabakalarında mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız yarı final etabının ikinci maçında Niksar Belediye takımını mağlup ederek Ankara’da oynanacak olan final etabı müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Milas Belediyespor finalleri garantiledi…
  • 29 March 2023, Wednesday 20:37

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Ürgüp Spor, Akkuş Bld ve Niksar Bld ile aynı grupta olan temsilcimiz dün oynanan müsabakada Ürgüp Spor’u bugün ise Niksar Belediye Takımını mağlup ederek iki maçta iki galibiyet aldı.

Çekişmeli geçen maçta temsilcimiz 25-20, 25-20, 23-25, 23-25 ve 15-11’lik  setlerle rakibini 3-2 mağlup ederek 2 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla puanını 5’e çıkaran takımımız yarı final etabını grubunda ilk iki sırada bitirmeyi garantileyerek, Ankara’da oynanacak olan final etabında Efeler Ligi’ne yükselme adına mücadele edecek.

Takımımız yarı final etabındaki son maçını 30 Mart 2023 Perşembe (yarın) günü saat 13’te Akkuş Belediye takımıyla oynayacak. Karşılaşma TVF Voleybol TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Diğer yandan rakibi olan Ürgüp Spor’u mağlup eden Akkuş Belediye takımı final etabını garantileyen grubun diğer takımı oldu.

Hayalimiz olan Efeler Ligi’ne yükseleceğimize yürekten inanıyorum…

Maçı takımla birlikte Bursa’da takip eden Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat final etabına yükselmeyi garantileyen tüm takım ve teknik heyeti kutladı. Başarılı performanslarını final etabında da sürdüreceklerinin altını çizen Başkan Tokat, bu sene hayalimiz olan Efeler Ligi’ne yükseleceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık