Milas Belediyespor Genç Kızlar il 3.’sü oldu

Muğla Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından Milas Belediyespor genç kız voleybol takımı, 11 takımın katıldığı ligte çok güçlü takımlar arasında il üçüncüsü oldu.

Milas Belediyespor Genç Kızlar il 3.’sü oldu
  • 19 January 2022, Wednesday 9:11

Milas Belediyespor Genç Kızlar takımı, geçtiğimiz pazar günü Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiği Muğla Vizyonspor takımını güzel bir oyundan sonra 3-1 yenerek il üçüncülüğü elde etti. Milas Belediyespor Kulübü’nün kurucu üyesi, Muğla voleybolunun tanınmış teknik adamlarından emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete ile beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan, mavi beyazlı takımın başarılı teknik adamlarından Ünsal Çelik; yaşları çok genç oyuncularla katıldıkları Genç Kızlar Ligi’nde elde ettikleri üçüncülük hakkında gazetemize şunları söyledi:  “11 takımın katıldığı mahalli genç kızlar liginde takımımızın yenildiği Marmaris Belediyespor takımı ile Bodrum Doğuşspor takımlarında, profesyonel oyuncalar yer almakta. Takımımız, güçlü rakiplerimiz arasında yer almasına rağmen ligi üçüncü sırada tamamlayarak il üçüncüsü oldular. Lig üçüncüsü olan takımımızda Aleyna Gültekin, Eda Zurnacı, Ezgi Nacakçıoğlu, Kübra Özkan, Aleyna Akgün, Simay Emre, Döndünaz Özen, Zehranaz Öztekin yer aldı.”

Milas Önder Gazetesi olarak genç kızlar ligine kendi altyapısından yetişen sporcularla katılan ve il üçüncüsü olan Milas Belediyespor takımına başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık