Milas Belediyespor Kızları Lige Hazırlanıyorlar

 Antrenörlüklerini Eşref Mete ve Ünsal Çelik’in yaptığı Milas Belediyespor Kızlar Voleybol Takımı 2021-2002 Voleybol sezonunda fırtına gibi esmeye hazırlanıyorlar.

Milas Belediyespor Kızları Lige Hazırlanıyorlar

Haftanın 5 günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde yaptıkları antrenmanlarla lige hazırlanan Milas Belediyespor’un alt yapı kız voleybol takımlarının sporcularının antrenman maçları, lig maçları gibi kıran kırana geçiyor.

Türkiye Voleybol Federasyonunca tam olarak liglerin başlama tarihi belirtilmemesine rağmen tahmini olarak Ekim-Kasım ayları içinde başlaması düşünülen voleybol sezonunda yaş grupları, yıldızlar ve gençler kategorilerinde lig müsabakaları yapacak olan Milas Belediyespor Voleybol Kız Takımlarının sporcuları hedeflerini her ligde şampiyonluk olarak belirlediler.

Haziran ayı içersinde hızlandırılmış Muğla Bölgesel Lig müsabakalarına katılan Milas Belediyespor Kız Voleybol Takımı grup ve bölge şampiyonu olan Bodrum Doğuşspor’un ardından ikinci olmuşlardı.

Yaşça kendilerinden büyük takımların sporcularıyla Muğla Bölgesel Lig maçlarında başarıyla mücadele eden ve şampiyon Doğuşspor ile final maçında müthiş bir mücadele örneği sergileyen Milas Belediyespor Kızları 2021-2022 sezonunda Türkiye Voleybol İkinci Ligde yer alamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.

2021-2022 sezonunda katılacakları her lig voleybol kategorisinde şampiyonluğu hedefleyen Milas Belediyespor Kız Voleybol Takımları Kurban Bayramı sonrasında lige hazırlanma anlamında yapacakları antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarıyla lige hazır duruma gelecekler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık