Milas Belediyespor, masa tenisi yeni sezonu hazırlıklarına başladı

​​​​​​​2022-2023 Sezonu-Bodrum Masa Tenisi Ligleri oyun seviyelerine göre gruplandırılmış 3 ayrı lig olarak çok yakında başlıyor.

Milas Belediyespor, masa tenisi yeni sezonu hazırlıklarına başladı
  • 13 October 2022, Thursday 9:32

Bodrum’da geleneksel olarak Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği (BODVED) tarafından her yıl düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası 1. Lig’ini geçen yıl katılan 19 takım arasında güçlü rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek 3. olan Milas Belediyespor takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Antrenmanlarına Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda haftanın üç günü devam eden Milas Belediyespor Masa Tenisi takımı şu isimlerden oluşuyor; 1.İbrahim Top, 2. Sarp Çağdaş, 3.Mesut Özen, 4. Enver Varan, 5. Soner Alagöz, 6. Çağdaş Savaş, 7. Ferhan Varan.

Bu sezon geçtiğimiz yıldan daha başarılı olmak için çalışmalarına başlayan Milas Belediyespor Masa Tenisi takımı sorumlusu Eczacı Çağdaş Savaş, takımı hakkında gazetemize şu bilgileri verdi;

“Türkiye’nin kalbur üstü Masa Tenisi takımlarının katıldığı Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği  tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası 1. Lig’de geçen yıl çok güçlü takımlar arasında üçüncülük elde eden Milas Belediyespor takımı olarak, bu sezon da çok güçlü takımlar arasından ilk üç takım arasına girmek için çalışmalarımıza Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor salonu Kompleksinde devam ediyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık