Milas Belediyespor Midi Kızlar il şampiyonu oldu 

​​​​​​​Milas’ı temsil eden Milas Belediyespor, Midi Kızlar Şampiyonası’nda il birincisi oldu.

Milas Belediyespor Midi Kızlar il şampiyonu oldu 
  • 13 April 2022, Wednesday 9:17

2021-2022 sezon başında beden eğitimi öğretmeni, Muğla voleybolunun duayen hocalarından Eşref Mete ile Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Ünsal Çelik hocaların kısa zaman içerisinde hazırladığı ve çalıştırdığı Midi Kızlar voleybol takımı, güçlü takımlar arasında il şampiyonu oldu.

Midi Kızlar, 10- 17 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de oynanacak Türkiye Midi Kızlar Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

Kısa süre içerisinde çalıştırdıkları Midi Kızlar voleybol takımını il şampiyonu yapan Muğla voleybolunun popüler hocaları Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocalar, birlikte şampiyonluk öyküsü sonrasında şunları söyledi: “Sezon başında yaşları 10, 11, 12 olan kızlarımızı bir araya getirerek çalışmalarımıza başladık. Midiler liginde yer alan kızlarımız, kısa zaman içerisinde inanılmaz gelişme göstererek hazırlık müsabakalarında her voleybol severin dikkatini çekmeyi başardılar. Mahalli Midi Kızlar Ligi başladığından bugüne kadar ilk grupta Muğlaspor ve Marmaris Belediyespor ile yapılan müsabakaların 5’ini kazanan takımımız çeyrek finale grup birincisi olarak çıktılar. Çeyrek finalde Fethiye Voleybolspor’u ve Fethiye Eczacıbaşıspor müsabakalarını tie break sonucu 3-2 kazanarak yarı finalde adını yazdırdılar. Takımımız yarı finalde Fethiye zirve kulübünü, Fethiye Eczacıbaşı’nı tie break setinde 3-2 yenerek finale yükseldi.

Takımımız finalde Bodrum İhtisasspor,  Bodrum Eczacıbaşı takımlarını yine tie break setinde 3-2 yenerek il şampiyonu oldu; Muğlamızı, Türkiye’yi finallerinde temsil etme hakkına sahip oldu. İlimizde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan Türkiye şampiyonasına katılacaklar .”

Milas Belediyespor Midi Kızlar voleybol takımını Milas Önder Gazetesi olarak tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık