Milas Belediyespor Midi Kızlar yarı finale yükseldi

​​​​​​​Milas Belediyespor Midi Kızlar, her yıl düzenli olarak yapılmakta olan Muğla Midi Kızlar Voleybol Ligi’nde, yarı finale yükseldi.

Milas Belediyespor Midi Kızlar yarı finale yükseldi

Milas Belediyespor Midi Kızlar, grubunda oynadığı 6 müsabakayı kazanarak 18 puanla çeyrek finale yükselmeye hak kazanmıştı.

Muğla’da oynanmakta olan çeyrek final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Milas Belediyespor Midi Kız Voleybol takımı, tarafsız saha olan Muğla’da oynadığı çeyrek final müsabakalarında Bodrum Midi Voleybol takımını 3-0, grupta oynadığı ikinci müsabakada Fethiye Midi Voleybol takımını 3-1 yenerek yarı finale yükseldi.

Yeni kurulmasına rağmen bu sezon katıldıkları Midi Kızlar liginde başarılara imza atan Milas Belediyespor Midi Kız Voleybol takımı hocaları Eşref Mete ile Ünsal Çelik, gazetemize şunları söylediler: “Sezon başında voleybola yeni başlayan sporcularımızı çok iyi çalıştırarak Midi Kızlar liginde yer aldık. Bugüne kadar oynadığımız 8 müsabakada hiç yenilgi almadan Muğla liginde Midi kızlarda yarı finale yükseldik. Hedefimiz midi kızlarda şampiyon olmak.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık