Milas Belediyespor minik kız voleybol takımını üç hoca çalıştırıyor

Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gelecekte tanınmış voleybolcu olmaları düşünülen, gelecek vaat eden 15 minik voleybolcuyu, Muğla voleybolunun duayen hocalarından emekli eğitimci  Eşref Mete ile asistanları Nurcihan Karakaya ve Beyza Esen çalıştırıyor.

Milas Belediyespor minik kız voleybol takımını üç hoca çalıştırıyor

Muğla  voleybolunun üç tanınmış voleybol hocasının çalıştırdığı minik voleybolcu kızlar, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda hocalarının gözüne girebilmek için çaba gösteriyor. Türk voleyboluna bugüne kadar bir çok tanınmış sporcular kazandıran emekli beden eğitimi öğretmeni Eşref Mete, minik voleybolcuların çalışmaları hakkında şunları söyledi;

“An itibariyle Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan antrenmanlarda bana yardımcı olan Türkiye’nin tanınmış voleybolcularından Nurcihan  Karakaya ile Beyza Esen yardımcı olmaktadır. 15 minik voleybolcu kızımız ileriki yıllarda tanınmış iyi bir voleybolcu olmak için haftanın üç günü çalışmalarına devam ediyor.

Milas Belediye Spor Kulübü’nün amacı; çalışmakta olduğumuz kızlarımızın ileriki yıllarda belediye spor kulübünde büyük kızlarda voleybol oynamalarını sağlamaktır.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık