Milas Lisesi mezunlarından Başkan Tokat’a ziyaret

​​​​​​​İlçemizin en köklü okullarından biri olan ve günümüze kadar birçok öğrencinin eğitim gördüğü Milas Lisesi’nin mezunları, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Milas Lisesi mezunlarından Başkan Tokat’a ziyaret
  • 02 August 2022, Tuesday 10:50

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette kuruluş çalışmalarının devam ettiği ‘Milas Lisesi Mezunları Derneği’ hakkında Başkan Tokat’ a bilgilendirmelerde bulunan heyet, 24 Eylül 2022 Cumartesi günü Milas Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan pilav günü etkinliğine Başkan Tokat’ı davet etti.

Milas Lisesi ruhunu tekrar canlandırılacaklarını ifade eden heyet, gelenekselleştirilecek olan pilav günü etkinliğine tüm Milas Lisesi mezunlarını davet ettiklerini belirttiler.

Mezunlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum…

Ziyaret hakkında sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mezunu olmaktan gurur duyduğum, ilçemizin en köklü okullarından biri olan Milas Lisesi’nin değerli mezunları bugün bizleri ziyaret etti.

Kendilerinden kuruluş çalışmalarının hızla sürdüğü ‘Milas Lisesi Mezunları Derneği’ hakkında bilgi alarak, istişarelerde bulunduk.

Değerli mezunlarımıza ziyaretlerinden ve 24 Eylül’de Milas Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan pilav günü etkinliğine davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık