Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı çalışmalarını sürdürüyor

​​​​​​​Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımımız gerçekleştirdiği antrenmanlarla önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan turnuvalara hazırlanıyor.

Milas Belediyespor Veteran Voleybol Takımı çalışmalarını sürdürüyor

Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde çalışmalarına devam eden, 40 yaş ve üstü oyunculardan oluşan takımımız katıldığı her turnuvaya şampiyonluk hedefiyle çıkıyor.

Her hafta düzenli olarak antrenmanlarımızı sürdürüyoruz

Milas Belediyespor Veteran Voleybol takımı hakkında açıklamalarda bulunarak, turnuva ve antrenmanlar konusunda bilgilendirmelerde bulunan takım kaptanı Süleyman Koç; “40 Yaş üstü oyuncuların oynadığı gruba veteran adı veriliyor. Şu an oluşan takım 40 yaş ve üstünde. Normalde, bizim takımla birlikte Marmaris, Muğla, Datça yıllardır bu 4 takım her bir ilçede turnuvaya katılıyor. Yılda 4 turnuva. Ancak pandemi sürecinde biraz aksadı bu turnuvalar. Biz çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Haftanın 1 günü antrenmanımız oluyor. Yaklaşık 15 kişilik bir çekirdek kadromuz var. Her hafta düzenli olarak takımın çoğunluğuyla antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Her katıldığımız turnuvaya şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz

Pandemi nedeniyle henüz netleşmiş bir turnuvamız yok. En son burada gerçekleşen turnuvada takım olarak 1. olduk. Hedefimiz yine aynı. Her katıldığımız turnuvaya şampiyonluk hedefiyle çıkıyoruz. Amacımız hem sosyal etkinlik, spor yapmak sonra da yılda birkaç kez turnuvayla yarışmak. Bunu profesyonellik olarak düşünmemek lazım. Daha çok belli bir yaş grubunda olan insanların sporu sevmesi, spora devam etmesi, aynı zamanda sosyal etkinliğe katılması olarak düşünmek lazım. Ama mutlaka bir turnuvaya katıldığımızda işin yarışmacı bölümü de oluyor.

Voleybol oynamak isteyen 40 yaş ve üstü vatandaşlarımızı takımımıza davet ediyoruz

Özellikle Milas’a yeni gelen vatandaşlarımız olabilir. Bu kişiler takımımızdan haberdar olmayabilir ama eskilerin hepsi biliyor. 40 yaş üstünde voleybolu seven, oynamak isteyen herkesi takımımıza davet ediyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık