Milas Belediyespor voleybolcularına basına tanıtan Başkan Tokat: “ÇOK FARKLI BİR YILA HAZIRLANIYORUZ”

Başkan Tokat, Efeler Ligi’ni hedefleyen Voleybol takımını tanıttı Yeni sezonu iyi bir müsabaka salonunda oynamak istediklerini, Kapalı Spor Salonu’nun bir an once tamamlanmasını istediklerini belirtti.

Milas Belediyespor voleybolcularına basına tanıtan Başkan Tokat:  “ÇOK FARKLI BİR YILA HAZIRLANIYORUZ”
  • 23 September 2022, Friday 13:35

Bugün Şehir Parkı’ndaki Belediye Café’sinde, bu yıl Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın teknik sorumlusu ve oyuncularını basına tanıtan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hep birlikte yapılan kahvaltı öncesinde, yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Son takımdaki voleybolcuların yanında, bu seneki takımda, daha once Milas Belediyespor’da oynayan bazı oyuncuların yeniden yer aldığını belirten Başkan Tokat, ancak takımın ağırlıklı olarak yeni bir kadroyla ligde mücadele edeceğini söyledi ve takımın başında yine Mehmet Akif Gürgen Hoca’nın bulunacağını ve bu yıl, eski yıllara göre bir tık daha ileriyi hedeflediklerini belirtti. Bundan önceki yıllarda da Batı Grubu’nu lider olarak tamamladıklarını, ancak play of’larda Efeler Ligi’ne çıkamadıklarını belirten Başkan Tokat, bu sene daha iddialı olduklarını ve Efeler Ligi’ni hedeflediklerini belirtti.

Aynı gruptaki diğer takımların da yeni yatırımlar yaptıklarını izlediklerini belirten başkan Tokat “bu yıl çatır çatır geçen bir sezon olacak” yorumunu yaptı.

Milas Belediyespor’un pek çok başka branşlarda da spora hizmet ettiğini belirten Başkan Tokat, “ancak voleybol, diğer branşlarımız içinde önde geliyor ve bu sene çıtayı bir basamak yükseltmek istiyoruz. Bu sene maddi yükümüz biraz daha fazla, ancak bunu sponsorlarla aşacağız” dedikten sonra, “seyircimize güveniyoruz ve bu sene de bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Ancak, bu yıl çok güzel maçlara şahit olacağız. İyi bir müsabaka salonuna ihtiyacımız var. Yapılan Kapalı Spor Salonu’nun bir an once hizmete açılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne çağrıda bulunuyorum. Böylece daha fazla seyirci desteğiyle maçlara çıkabileceğiz” dedi.

Daha sonra voleybolcuları tek tek tanıtan Başkan Tokat’tan sonra, takımın teknik direktörü Mehmet Akif Gürgen de önümüzdeki sezona ilişkin görüşlerini paylaştı.

İyi bir takım oluşturduklarını belirten Akif Gürgen, “takımımız geçtiğimiz yıllarda da batı grubunun hep liderliğini elde etmesine karşın, play of’larda doğu grubunun ‘daha sert’ ekipleri karşısında Efeler Ligi’ni kaçırdığını belirterek, bu yıl, bu engelleri aşacak bir takım oluşturduklarını belirtti ve fikstürün de belli olduğunu belirtti. Fikstüre göre, grubumuzun en güçlü ekibiyle ilk maça, üstelik deplasmanda çıkacaklarını, ikinci maçlarının da cetin geçeceğini belirten Gürgen, “sezona başlayınca ilk üç dört maçın, rakipleri tanıma sürecinde daha düşük performanslı takımlarla olması bize daha da avantaj sağlayacaktı. Ancak, bu fikstüre göre motive olarak sezona başlayacaklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, oluşturulan takım için gösterdiği gayretler nedeniyle başta Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve diğer kulüp yöneticilerine çok teşekkür etti.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Tokat, bir soru üzerine, Voleybol takımının bu yılki bütçesinin 3-4 milyon lira olduğunu, biraz da aşabileceğini belirterek, Milasımızın tanıtımı için çok önemli bir ligde, başarılı bir şekilde Milasımızı temsil etmenin önemli olduğunu belirtti. Ekibin ücretleri ve harcamaları konusunda şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Başkan Tokat, sezon boyunca da oyuncuların ve teknik ekibin sıkıntı yaşamayacağını belirtti.

Daha sonra Milas Belediyespor Voleybolcuları ve kulüp yöneticileri gazetecilere toplu fotoğraflar verdi.

MİLAS BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI

Baş Antrenör  Mehmet Akif GÜRGEN, Yardımcı Antrenör Adem AYDIN, İstatistik Antrenörü Okan Mert GEZER, Fizyoterapist Hayrettin DEMİR.

Sporcular:

Rıfat Erden ÇEVİKEL (Takım Kaptanı-Pasör), Celil YAVUZ (Pasör), Hamit Yüksel MANDIRACI (Smaçör), Rafael MİGEL (Smaçör – Rus), Alperen OVA (Smaçör), Berke TAN (Smaçör), Murat Han KISAL (Orta Oyuncu), Tuğberk SUNGUR (Orta Oyuncu), Ömer ARSLAN (Orta Oyuncu), Hisham YOUSRİ (Pasör Çaprazı – Mısırlı), Okay SERÇE (Pasör Çaprazı), Burak HAZIROL (Libero), Oktay TETİK (Libero).

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık