Milas Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı lige hazırlanıyor

Milas Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı, önümüzdeki ay düzenlenecek Yıldız Kızlar Voleybol müsabakaları öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Milas Belediyespor Yıldız Bayan Voleybol takımı lige hazırlanıyor

İlk kurulduğu yıllarda Muğla Bayan Voleybol Ligi’nde elde ettiği il birinciliği ve Türkiye Bayan Voleybol Yıldızlar Ligi’nde aldığı başarılı sonuçlar nedeniyle adını Türkiye’ye duyuran Milas Belediyespor Bayanlar Yıldız Voleybol takımı, önümüzdeki ay başlayacak olan Muğla Mahalli Bayanlar Yıldız Kızlar müsabakaları öncesinde çalışmalarını Muğla voleybolunun iki değerli hocası Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocaların nezaretinde sürdürüyor. Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Kompleksi’nde haftanın 5 günü çalışmalarını sürdüren takım hocaları Eşref Mete ve Ünsal Çelik, gazetemize şunları söyledi: “Müsabakalarda her yıl olduğu gibi bu sezon da iddialıyız. Milas Belediyespor Kulübü olarak yıldız kızlarda hedefimiz il birinciliği.

Yıldız Kızlar Ligi’nde yer alan Simay Emre, Ezgi Bakçıoğlu, Döndünaz Özer, Zehra Öztekin, Havvanur Uyan, Zeynep Sude Kasap, Berru Koca,  Rümeyra Günaydın, Bengisu Karadağ, Cemre Kocadağ isimli kızlarımızdan yıldız kızlarda il şampiyonluğu bekliyoruz.” 

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık