Milas Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımı grup birinciliğini garantiledi

Milas Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol  takımı, Muğla Mahalli Yıldız Kızlar Ligi’nin  bitimine bir hafta kala deplasmanda Bodrum  İhtisasspor  Yıldız Kız Voleybol takımını 3-1 yenerek grup birinciliğini garantiledi.

Milas Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımı grup birinciliğini garantiledi

Muğla Mahalli  Yıldız Kızlar Ligi’nde bugüne  kadar 5 kez grup  şampiyonluğu  yaşayan Milas Belediyespor Yıldız Kız Voleybol takımının başarılı teknik adamları  emekli eğitimci  Eşref Mete ile Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Ünsal Çelik hocalar, hafta sonu Bodrum  deplasmanında oynadıkları İhtisasspor A. takımı  müsabakası sonrasında  gazetemize şunları söylediler:

“Milas Belediyespor Kulübü kurulduğu günden beri her ikimiz de birlikte görev yapıyoruz. Bugüne  kadar Mahalli Kadınlar Voleybol Ligi’nde 5 kez grup birinciliğinin ardından Türkiye şampiyonalarına  katıldık.  Geçtiğimiz  Pazar günü  deplasmanda      Bodrum İhtisasspor  A. takımıyla karşılaştık. Çekişmeli geçen yıldız kızlar  müsabakasını 3-1 kazanarak, Mahalli Yıldız Kızlar    Ligi’nin bitimine bir maç kala grup birinciliğini elde ettik.  Mahalli Yıldız Kızlar Ligi’nde sezon başında kurduğumuz güçlü ekiple hedefimiz, Muğla’yı gruplarda başarıyla temsil etmek.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık