Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyespor’un yeni transferleri basına tanıtıldı

​​​​​​​TVF 1. Lig’de ilçemizi başarıyla temsil eden Milas Belediyespor, kadrosunu 2 yeni transferle güçlendirdi. Grubunda lider konumda bulunan ve başarılı grafiğini devam ettirerek, play off maçları sonucunda Efeler Ligi’ne çıkmayı hedefleyen Milas Belediyespor, Slovakyalı Pasör Çaprazı Jakup Petras ve Arnavut köşe oyuncusu Redi Bakiri’yi kadrosuna katarak, basına tanıttı.

Milas Belediyespor’un yeni transferleri basına tanıtıldı

Ligin önemli takımlarından biriyiz

İlçemizde görev yapan basın mensuplarının katıldığı, Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen tanıtım töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat;  “2 değerli oyuncu arkadaşımızı takımımıza dahil ettik. Ligin önemli takımlarından birisiyiz. Hedeflerimizi daha da yukarılara çıkarmayı düşünüyoruz. Bu vesileyle devre arasındaki transfer döneminde de teknik heyetimizle gerekli değerlendirmeleri yaptık. 2 arkadaşımıza teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. 2 değerli oyuncu arkadaşımızla kadromuzu güçlendirmiş durumdayız” dedi.

Yakalamış olduğumuz güzel bir çizgimiz var

Ligin ikinci yarısının zorlu geçeceğini belirten Başkan Tokat; “İkinci yarıyı ve onu takip eden play off maçlarını da düşündüğümüzde, çok zorlu bir süreç olacak. Bu zorlu süreçte bize güç katacağına inandığımız 2 değerli arkadaşımızla hedeflediğimiz noktalara erişeceğimizi düşünüyorum. Voleybol sporunu çok seviyoruz ve elimizden geldiğince de bu sporu desteklemeye gayret ediyoruz. Milas Belediyespor olarak da hem bu camiada hem de bu oynadığımız ligde güzel bir ismimiz var. Yakalamış olduğumuz güzel bir çizgimiz var. Bunu en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz. Kulübümüzü tercih ettikleri için her iki sporcu kardeşimi hem kutluyor hem teşekkür ediyorum. Hem bizim için hem onlar için iyi bir süreç olacağına yürekten inanıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi önce hata kaza olmadan, sakatlık olmadan sezonu tamamlayabilmeleri ve Milas Belediyespor’un marka değerine ve kendilerinin sporcu kariyerlerine birer basamak daha ilave ederek, katkıda bulunmalarını temenni ediyorum” dedi.

Takımımızda Aile Ortamı Var

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın ardından konuşma gerçekleştiren yeni transfer Jakup Petras, Milas’ı çok beğendim. Takımızda bir aile ortamı var ve adaptasyon sürecimi hızlı atlattım. Ligde göstereceğimiz başarılı performansla Efeler Ligi hedefimize ulaşacağız” dedi.

Jakup Petras’ın ardından söz alan Arnavut oyuncu Redi Bakiri “Milas çok güzel bir şehir. Ligde oynayacağımız müsabakalarda adım adım ilerleyerek, ligi başarıyla tamamlamak istiyoruz. Efeler ligi hedefimize ulaşmak için tüm gayretle çalışacağız” dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis