Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi 2 - Murat İnci Lisesi 1

​​​​​​​Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri Bahar Kupası liseler arası futbol turnuvası oynanmaya başlandı.

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi 2 - Murat İnci Lisesi 1
  • 27 April 2023, Thursday 10:47

Genç Erkekler ve Yıldızlar grubunda oynanacak futbol müsabakaları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yapılıyor.

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Milas Murat İnci İmam Hatip Lisesi’ni 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Müsabakayı Alim Deligöz, Soner Becek, Hüseyin Açar üçlüsü yönetti. Liseler arası futbol müsabakasında her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımı; Kan (kaleci), Umut, Mehmet, Fesli, Atahan, Vedat, Egemen, Musa, Enes, Ertan, Mehmet Baran, Yusuf.

Milas Şehit Murat İnci Lisesi; Efe (kaleci), Şehmuz, Besim, Erdinç, Efe Eren, Anıl, Arda, Perver, Mustafa, Miraç.

Her iki okul takımında Muğla Mahalli Liginde yer alan Milas takımlarında forma giyen futbolcuların olması nedeniyle müsabaka çok çekişmeli geçti. Müsabakaya her iki takımın sporcuları sıcak havada istekli başladı.

Maçın 6. dakikasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımı penaltı kazandı. Topun başına gelen Ertan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Dakikalar 18’i gösterdiğinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde forma giyen Atahan rakip takım defansını seri çalımlarla geçerek nefis bir gole imza attı. Skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Böylece ilk yarı Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımının 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya başlarken mutlaka gol atmak için oyunu rakip yarı alana yıkan Milas Murat İnci Lisesi sporcuları pozisyona girmeye başladılar. Maçın 58. ve 64. dakikalarında Milas Murat İnci Lisesi takımından Miraç arka arkaya iki gol pozisyonuna girdi ancak bu pozisyonları gole çeviremedi. Maçın son dakikasında Milas Murat İnci Lisesi takımının 25 metreden kazandığı frikik atışını kullanan Besim mükemmel bir gole imza attı. Taraftarlar bu şık golü uzun süre alkışladı.

 Müsabakada 2-1 Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımının üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık