Özge Koleji 2-0 galip

​​​​​​​Bahar Kupası Gençler ve Yıldızlar Voleybol turnuva maçları Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanmaya başlandı.

Özge Koleji 2-0 galip
  • 27 April 2023, Thursday 10:26

Milas Milli Eğitim Spor İşleri Koordinatörü Zehra Şimşek’in organizasyonunu yaptığı okul sporlarına Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Milas Belediyesi Spor ve Gençlik Birimi de spor sahaları ve çalışanlarıyla destek veriyor.

Her yıl Nisan ayında düzenli olarak yapılmakta olan liseler arası Bahar Kupası Voleybol Turnuvası Milas Özge Koleji ile Milas Atatürk MTAL lisesi karşılaşması ile başladı. Milas Özge Koleji güzel bir oyundan sonra Milas Atatürk MTAL lisesi voleybol takımını 2-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Liseler arası voleybol turnuvası müsabakalarına Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli beden eğitimi öğretmenleri Tuncay İn, Mustafa Emekli, Ümit Demir, Denizhan Kuşçu, Kemal Evren Keskin, görev yapıyor. Salı günü Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu Kompleksi’nde oynanan müsabakaya her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Özge Koleji; Simay Emre, Havanur Uyan, Müzeyyen Ela Akar, Zehra Naz Öztekin, Elif Esen, Emine Esen, Ecrin Özgen, Alya Turan, Fatma Turgut.

Milas Atatürk MTAL takımı; Rojda Aslan, Kardelen Topal, Duru Uçar, Kübra Cırık, Meral Yazmanoğlu, Buse Coşkun, Sıla Ergün.

Çok az taraftar gurubunun takip ettiği müsabakayı Milas Özge Koleji Lisesi takımı ilk setini 25-5, ikinci setini 25-12 kazanarak turnuvanın ilk maçında üç puan aldı. Liseler arası kızlar müsabakalarına Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam ediliyor.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık