Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Dörtyol Gençlikspor’da  sezon başı hazırlıkları başladı

Muğla Mahalli Liginin en eski kulüplerinden biri olan Milas Dörtyol  Gençlikspor’da,  Şubat ayının ikinci haftasında başlayacak olan Mahalli ikinci Amatör küme lig öncesinde  çalışmalar devam ediyor. 2021-2022 sezonu için  malzeme ve kadro çalışmaları yapan Milas Dörtyol Gençlikspor’da Kulüp Başkanı  Mustafa Öztekin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Milas Dörtyol Gençlikspor’da  sezon başı hazırlıkları başladı
  • 29 December 2021, Wednesday 10:45

“Temmuz ayında yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde Dörtyol Gençlik sporu iyi yerlere taşımak için çalışmalarımıza başladık.

Bu sezon takımımızı Selahattin Tireli Hocamız çalıştıracak.  Şubat ayının ikinci haftasında başlayacak olan Mahalli İkinci Amatör küme hazırlıklarına hocamız Selahattin Tireli nezaretinde başladık. Geçtiğimiz yıllarda Milas Dörtyol Gençlik spor takımı formasını giyen bir çok elit sporcularımız bu sezon Dörtyol Gençlikspor takımı formasını giyeceklerdir.

Geçmiş yıllarda takımımızın formasını giyen eski sporcularımızın yanı sıra teknik direktörümüzün birlikte çalıştığı bazı sporcularla anlaşma sağladık. Milas Dörtyol Gençlikspor olarak 2021-2022 sezonunda başarılı olmak istiyoruz,  çalışmalarımız  bu ay içerisinde başlayacak.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis