Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Elo Satranç Turnuvası Yapıldı

Türkiye Satranç Federasyonu Marmaris/Menteşe İlçe Temsilciliği ile Milas İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen Elo Satranç Turnuvası 11-12 Ocak tarihleri arasında Milas Sakarya İlkokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Milas Elo Satranç Turnuvası Yapıldı

Milas ilçesinde satranç sporunu sevdirmek, geliştirmek ve Elolu sporcu sayısını yaygınlaştırmak adına düzenlenen turnuvaya katılım oldukça yoğun oldu.
Muğla, Ortaca, Aydın, Manisa ve Milas’tan katılan sporcuların yarıştıkları Satranç Turnuvası, 11 Ocak Cumartesi günü başladı ve 12 Ocak Pazar günkü müsabakalar sonrasında yapılan ödül töreni ile sona erdi.
 Kupa ve Madalyaları dağıtıldı
6 tur sonrasında genel ilk üç sporcuya kupalarını, 4-10 derece arasında sıralamaya giren sporculara madalyalarını, Marmaris-Menteşe İlçe Satranç Temsilcisi Barış Öztürk, Milas Satranç Temsilcisi Başhakem Elif Vildan Altunbozar, Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar ve turnuvada görevli hakemler verdiler.
Teşekkür Etti
Milas Elo Satranç Turnuvasına öncülük eden Muğla Menteşe Satranç Temsilcisi Barış Öztürk ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada, Milas’ta ilk defa gerçekleştirilen Elo Satranç Turnuvası’na katılımın büyük olmasından duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “turnuvamıza katılan her sporcumuza ve velilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Gelecek dönemlerde bu turnuvanın yine yapılacağını belirten Muğla Menteşe satranç temsilcisi Barış Öztürk, “Milas’ta Satranç sporuna olan yoğun ilgiyi görmek Milas’ta satranç sporuna her geçen gün daha fazla ilgi olduğunun bir göstergesidir” diyerek, Milas Satranç Temsilcimiz Elif Vildan Altunbozar’a ve müsabaka hakemlerimize, turnuvanın düzenlenmesi için salonlarını bize ayıran Sakarya İlk okulu Müdürlüğüne teşekkür ettiğini söyledi.
Turnuva ödül töreninde bir de teşekkür plaketi verildi. Milas’ta Satranç sporunun sevilmesi gelişmesi ve satranç sporcularının çoğaltılması adına yaptığı etkin çalışmalar nedeniyle Milas Satranç İlçe Temsilcisi ve Başhakem Elif Vildan Altunbozar’a Muğla Menteşe Satranç Temsilcisi Barış Öztürk tarafından satranç sporuna katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verildi.
Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Sporcular
B Kategorisi:1.Serkan Gülen 2.Yiğit Efe Yılmaz 3.İbrahim Muhammed Öztürk
4.Yağmur Nazire Önel 5.Muhammet Akgedik 6.Bora Özgen 7.Süleyman Yıldırım 8.Aleyna Kaya 9.Gizem Demir 10.Şahin Bayar
C Kategorisi:1.Bekir Kaan Öztürk 2.Bora Galip Duran 3.Emir Arslan
4.Yusuf Ege Önel 5.Ceylin Çetinkaya 6.Nehir Özer 7.Ege Çınar Güney 8.Mehmet Efe Öncer 9.Nazmi Umut Yalçıntaş 10. Teoman Aktaş
D Kategorisi:1.Boran Bellur 2.Mete Tosun 3. Emir Kayra Sezer
4.Baran Aydın 5.Rüzgar Efe Güney 6.Özkan Emir Karagülle 7.Poyraz Bertan 8.Mehmet Kasapoğlu 9.Deniz Efe Gökbel 10. Kıvanç Kırlı

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis