Milas Erginspor Bodrum deplasmanına gidiyor

​​​​​​​Muğla Mahalli U16 Ligi A Gurubu’nda yer alan Milas Ergin Spor Futbol takımı Cumartesi günü saat 15.00’te Bodrum Göltürkbüküspor sahasında Bodrum Birlikspor U16 takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Milas Erginspor Bodrum deplasmanına gidiyor
  • 28 October 2022, Friday 12:46

Futbol yaşamına yeni başlayan, bugüne kadar hiçbir takımda lisansı olmayan sporculardan kurulu olan Erginspor U16 takımı, teknik sorumlusu Oğuz Yetkin gazetemize şu bilgileri verdi;

“Temmuz ayında başlayan antrenmanlarımız, takımımızda alt yapısı olmayan sporcularla üç aydan beri aralıksız devam ediyor. Rakiplerimizin takımında yer alan sporcular uzun yıllar mensubu oldukları takımlarda yer alarak tecrübe edinirken, bizim U16 takımımızda forma giyen sporcularımız filiz lisans yaparak bu sezon Muğla Mahalli U16 Ligi’nde yer alacaklardır. Takımımızda yer alacak olan sporcularımıza güveniyoruz. Gurubumuzda oynayacağımız her müsabakayı kazanmak ve puan almak için çıkacağız. Bodrum Birlikspor takımıyla cumartesi günü saat 15.00’te karşı karşıya geleceğiz. Sporcularımın çalışmalarından ve disiplininden çok memnunum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık