“Beçin bizim dostumuz kardeş kulübümüz”

​​​​​​​Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan Milas’ı temsil eden Milas Belediye Beçinspor ile Milas Gençlikspor takımları Pazar günü saat 15.00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

“Beçin bizim dostumuz kardeş kulübümüz”
  • 28 October 2022, Friday 12:44

Milas’ın iki güzide takımının karşı karşıya geleceği müsabaka hakkında görüşlerini aldığımız Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal gazetemize şunları söyledi;

“Milas Belediye Beçin Spor Kulübü bizim dostumuz, kardeş kulübümüz. Pazar günü oynanacak müsabakaya Beçinspor da biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Kazananın dostluk olacağını bilerek, her iki takıma başarılar diliyoruz. Pazar günü oynanacak müsabakaya Milaslı spor severleri takip etmelerini bekliyoruz. Her iki takımımız da iyi oyunculardan oluşuyor. Bu güzel kadro ile futbol severlere güzel bir müsabaka izletmek istiyoruz.”

Her zaman mahalli ligde yer alan takımlarımıza kalemimizle destek veren Milas Önder Gazetesi olarak Pazar günü oynanacak müsabakada her iki takımımıza başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık