Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan

“ESNAFINA SAHİP ÇIK” KAMPANYASI

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan

Bugün saat 11:00’de Esnaf Odası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, pandemic süreci boyunca sıkıntıya düşen esnaflara, çeşitli biçimlerde nakdi ve ayni yardımlar yaptıklarını belirterek, pandemiden en fazla etkilenen esnafların örgütü olarak, esnaflarımızdan alışveriş yapılmasını temin amacıyla, yeni bir uygulamayı hayata geçireceklerini açıkladı.

Son Yönetim ve Denetim Kurulu’nda aldıklara kararla 13 Şubat tarihinden itibaren başlatacakları “ESNAFINA SAHİP ÇIK” kampanyası ile, oda üyesi esnaftan 200 lira ve üstü alışveriş yapacak vatandaşlara, her ay çekilecek kurayla hediye çekleri ve altın dağıtacaklarını duyuran Celal Devrim, bu uygulamanın oda üyesi tuhafiye, iç-dış giyim, ayakkabı, züccaciye, çocuk giyim, oyuncak, kırtasiye, hediyelik eşya, bijuteri ve çantacı esnaftan yapılacak alışverişlerle sınırlı olduğunu belirtti. Pandemiden en çok bu esnafın etkilendiğini kaydeden Celal Devrim, uygulamanın şöyle olacağını belirtti.

Oda üyesi bu esnaflardan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlar, fişlerin arkasına sadece telefon numaralarını yazarak, bir zarfa koyacaklar. İster alışveriş yaptıkları dükkan sahibine, isterlerse bizzat gelerek odaya bu zarfları ulaştıracaklar. Her ay sonu, oda yönetim kurulunun toplantısı sırasında, basın önünde, zarflar bir sandığa konarak, buradan çekilecek. Bu çekilişlerle 1 kişiye 1000 TL’lik hediye çeki, 3 kişiye 1’er çeyrek altın, 5 kişiye 600 TL.’lik alışveriş çeki ile 5 kişiye de 400 TL’lik alışveriş çeki verilecek. Kimlerin kazandığı, çekilen zarfın içindeki alışveriş fişinin arkasına yazılı telefon numarası aranarak belirlenecek.

13 Şubatta başlayacak uygulama Mart ve Nisan aylarında da, 3 ay boyunca devam edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık