Milas esnafının sorunları TESK gündeminde

Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Ekim ayı yönetim kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleştirildi. TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı da toplantıya katılarak hazırladığı dosya ile esnafın sorunlarını Başkan Palandöken’e aktardı…

Milas esnafının sorunları TESK gündeminde
  • 30 October 2021, Saturday 9:35

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı Muğla’nın küçük esnafının sorunlarını merkeze taşıdı. Sorunların çözümleri için merkez noktası olan TESK’in Ekim Ayı Yönetim Kurulu toplantısına katılan TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı gerek toplantı öncesinde gerekse toplantı sırasında Türkiye Bakkallar ve Bayileri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Başkanı Bendevi Palandökeni ziyaret ederek tüm yerel esnafların sorunlarını anlatarak çözüm yolları için destek istedi. 
Başkan Sabancı hazırlayarak dosyalaştırdığı sorunları Başkan Palandöken’e sunarak destek istedi. 
Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Sabancı; “Ekim Ayı toplantısını Sayın Genel Başkanım Bendevi Palandöken nezdinde gerçekleştirdik. Bakkallarımızın, şoför esnafımızın ve kısacası tüm esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları konuştuk, sorunlarını dosya halinde teslim ettim. İnşallah Esnafımız için hayırlı olur.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık