Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas, Ferhat Göçer ile 2023’e merhaba dedi

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıla merhaba konserinde sahne alan Ferhat Göçer, muhteşem bir performansa imza atarak Milas’ta yaşayan vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı.

Milas, Ferhat Göçer ile 2023’e merhaba dedi
  • 30 December 2022, Friday 15:14

Atapark’ta gerçekleşen konsere, Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Mürsel Alban’ın yanı sıra meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve her yaş grubundan vatandaşlar katıldı.

Yeni yıla sayılı günler kala Milas Belediyesi’nin düzenlediği özel konserde sahne alan Ferhat Göçer, Atapark Meydanı’nda Milaslılarla buluştu.

Çok sayıda müzikseverin katıldığı konserde, vatandaşlar hep bir ağızdan Ferhat Göçer’in şarkılarına eşlik etti. Yoğun ilgi gören Ferhat Göçer, sık sık konsere katılan Milaslıların enerjisinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

29 Aralık Perşembe günü saat 20.00’de başlayan konser, Ferhat Göçer’in seslendirdiği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

“UMUDUMUZ SİZ ATATÜRK GENÇLERİDİR…”

Konserde söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Önümüzde yeni bir yıl var. 2023 daha adil, daha huzurlu, gençlerimiz ve çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Türkiye olabilir. Bunun için tüm umudumuz siz Atatürk gençleridir. Sizlere ve Milaslı hemşerilerimize çok güveniyoruz. Bütün umudumuz sizlerdir. 2023’te siz gençlerimizin kararlılığı, mücadelesi ve desteği sayesinde Türkiye’de her şey çok daha güzel olacak. Bu akşam bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ferhat Göçer’i bizlerle buluşturan İstanbul’daki hemşerimiz Saffet Akkoyun’a yürekten selam gönderiyor ve teşekkür ediyorum. 2023 yılında sizlerle daha güzel bir Türkiye’yi ve daha güzel bir dünyayı hep birlikte yaşamak ve yaşatmak duygusu ve beklentisi içerisinde tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.” diye konuştu.

GÖÇER; “YENİ YILA GÜZEL İNSANLARLA HOŞ GELDİN DEMEK AYRI BİR MUTLULUK”

 Başkan Tokat’ın ardından söz alan Ferhat Göçer ise, “Dünyanın dört bir yanını dolaştım. Samimiyetle söylüyorum ki, bu kadar birbirine yakın, dostlukla şarkılarını söyleyen, böyle özel yerlerin sayısı çok az kaldı. Birbirinden güzel insanlarla bu yılı kutlamak, hoş geldin demek ayrı bir mutluluk.” dedi.

Konuşmaların ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Sanatçı Ferhat Göçer’e çiçek ve plaket takdim etti.

Konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar, coşkulu kalabalığın hep bir ağızdan söylediği eşsiz şarkılarla devam etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis