Milas Gençlik Spor U12 takımı gurup şampiyonu oldu

​​​​​​​11 Değişik branşıyla Muğla’da ses getiren Milas Gençlik Spor U12 takımı gurubunda oynadığı müsabakaları kazanarak, namağlup gurup şampiyonu oldu.

Milas Gençlik Spor U12 takımı gurup şampiyonu oldu
  • 04 January 2023, Wednesday 16:01

Gurubunda oynadığı 8 müsabakada 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak 20 puan toplayarak şampiyon olan, önümüzdeki günlerde gurup şampiyonları müsabakalarına katılacak olan Milas Gençlik Spor U12 takımı teknik sorumlusu, beden eğitimi öğretmeni, eski Muğlasporlu Çağrı Arıkan takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Mahalli U12 Ligi’nde geçen sene olduğu gibi bu sezonda U12 takımımız grup şampiyonluğu elde ederek, önümüzdeki günlerde grup şampiyonu olan takımlarla Play-Off müsabakalarına katılacak.

Grup şampiyonluğumuzun yanı sıra takımızda forma giyen Ömer Asaf Şimşek grupta oynadığı 6 müsabakada rakip takımın filelerine 16 gol atarak, grubun gol kralı oldu. Milas Gençlik Spor olarak hedefimiz; Mahalli U12 Ligi’nde guruplarında birinci olan diğer takımlarla yapacağımız müsabakalarda birinciliği elde etmek için çalışmalara Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda devam edecek.”

Milas Önder Gazetesi olarak, gurubunda şampiyon olan Milas Gençlik Spor U12 takımına Play-Off  müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık