Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Gençlik Spor U16, Bodrum Birlik Spor U16 takımı güzel oynayarak kazanmasını bildi

​​​​​​​Muğla Mahalli U16 Ligi takımlarından Milas Gençlik Spor U16 ile Bodrum Birlik Spor U16 geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynadıkları müsabakadan net skorla ayrıldı. 3-0. Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Nurullah Çınar Kurtuluş, Serhat Değer, İsmail Deniz Sorkun üçlüsü yönetti.

Milas Gençlik Spor U16, Bodrum Birlik Spor U16 takımı güzel oynayarak kazanmasını bildi
  • 28 December 2022, Wednesday 11:49

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar;

Milas Gençlik Spor U16; Selahattin (kaleci), Batuhan, Vedat Efe, Arda, Mehmet Baran,  Efe, Anıl, Emirhan, Yusuf, Anıl Baran.

Bodrum Birlik Spor U16; Mehmet (kaleci), Timur, Eren, Batuhan, Kuzey, Azim, Efe, Halil, Hüseyin Can, Çağrı, Ali.

Önümüzdeki hafta sonunda sona erecek olan Muğla Mahalli U16 Ligi takımlarından Milas Gençlik Spor U16 takımı ile Bodrum Birlik Spor U16 takımları müsabakaya temkinli başladı.

Maçın 6. dakikasında Milas Gençlik Spor takımı, Birlik Spor takımı defansının bariz hatasından Mehmet Baran’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 18’i gösterdiğinde Milas Gençlik Sporlu Anıl’ın ayağından yüzde yüz golü kaçırdıktan sonra oyuna hakim olarak yarı sahaya yerleşti. Pozisyon bulmaya başladı. Maçın 37. dakikasında oyuna 25. dakikada dahil olan Milas Gençlik Spor’lu Salim ceza sahası üzerinden attığı şık golle skoru 2-0 yapan golü kaydetti.  Devre 2-0 Milas Gençlik Spor U16 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım sahada çok iyi mücadele ettiler. Çekişmeli geçen müsabakanın 66. dakikasında Milas Gençlik Spor’lu Anıl, Baran Bodrum Birlik Spor takımı defansının hatasından yararlanarak skoru 3-0 yapan golü kaydetti. Müsabakanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadığı için müsabaka Milas Gençlik Spor U16 takımının 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis