Milas Gençlik Spor U17 takımı Turgutreis U17 takımını farklı skorla yendi

Mahalli U17 liginde gurubunda oynadığı müsabakaları kazanarak lider durumunda olan Milas Gençlik Spor U17 takımı geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Bodrum Turgutreis Spor U17 takımını güzel bir oyundan sonra 3-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Milas Gençlik Spor U17 takımı Turgutreis U17 takımını farklı skorla yendi

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Mehmet Can Zağlı, Ece Naz Ağace, Berke Ayça üçlüsü yönetti.

Her iki takım sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Gençlik Spor U17 takımı; Kamil Can Vedat (kaleci), Bahattin, Mihraç, Mustafa, Arda, Umut, Kahraman, Mehmet Gürkan, Mehmet Baran, Şehmuz.

Bodrum Turgut Reis U17 takımı; Tekin (kaleci), Osman, Emre, Ömür, Arda, İbrahim, Kadir, Erdem, Ege, Ahmet Can, Çınar.

Gurup birinciliğine oynayan her iki takım müsabakaya tempolu başladılar. Müsabakanın ilk dakikalarında oyunu rakip yarı alana yıkan Milas Gençlik Spor U17 takımı oyunun 10. dakikasında Şehmuz, ceza sahası içerisinden sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 35 ve 42. dakikalarında Milas Gençlik Spor U17 takımının yakın mesafeden attığı gollük şutları, Turgutreis Spor U17 takımı kalecisi Tekin iki mutlak golü kurtardı. Böylece devre 1-0 Milas Gençlik Spor U17 takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya oyunu rakip yarı alana yıkan ve arka arkaya pozisyon bulmaya başlayan Milas Gençlik Spor U17 takımı maçın 53.dakikasında Gençlik Sporlu Şehmuz santra civarından kaleye vurduğu top köşeden ağlara gitti.  Skor 2-0 oldu.

Müsabakanın 77.dakikasında Milas Gençlik Spor U17 takımından Batuhan ceza sahası dışından çok mükemmel bir vuruşla skoru 3-0 yapan golü kaydetti.

Müsabaka 3-0 Milas Gençlik Spor U17 takımının üstünlüğü ile sona erdi. Bitiş düşüğünün ardından 3-0 net skorla maç kazanan Milas Gençlik Spor U17 takımı maçın sonunda büyük sevinç yaşadılar.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık