Milas Gençlikspor alt yapı takımları yaz tatili için çalışmalarına ara verdiler

2002 yılında kurulan, uzun yıllardan beri değişik branşlarda elde ettikleri başarılı sonuçlarla Türkiye’de adını duyuran Milas Gençlik Spor Kulübü, spor branşında ele edilen başarılı sonuçların ardından yaz tatiline girdiler.

Milas Gençlikspor alt yapı takımları yaz tatili için çalışmalarına ara verdiler

Mahalli lig müsabakalarının ardından, okulların da tatile girmesiyle birlikte yönetim kurulu üyeleri, sporcuların tatil yapmaları için çalışmalara ara verdiler. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Milas Gençlikspor Kulübü As Başkanı, Milas’ın tanınmış iş adamı Şafak Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Kulübümüz 11 branşta faaliyetlerine sezon boyunca devam ettirdik. Okulların tatile girmesinin ardından sezon boyunca yorgun düşen bazı branştaki sporcuların dinlenmesi için alt yapılara ara verdik. Muğla Mahalli Ligi’nin örnek takımlarından biri olan kulübümüz, bugüne kadar ilk önce bayanlar ve erkekler voleybol liginde an itibariyle Muğla Milletvekili olan eğitimci Suat Özcan hoca ile il birinciliği, güreş branşında Avrupa ikinciliği, futbol branşında İkinci Amatör Küme’den Süper Amatör Küme’ye terfi ederek başarılar elde eden takımımız futbolda alt yapılarda sayısız grup şampiyonlukları yaşadı. Önümüzdeki günlerde diğer branşlarda şampiyonluk yaşamak için çaba gösterecektir.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık