Milas Gençlikspor, Düğerek Güneşspor’la deplasmanda karşılaşıyor

Muğla Süper Amatör Ligi’nin iki güçlü takımı; Milas Gençlikspor ile Muğla Düğerek Güneşspor takımları pazar günü Düğerek Stadyumu’nda saat 14.00’te karşı karşıya geliyor.  

Milas Gençlikspor, Düğerek Güneşspor’la deplasmanda karşılaşıyor
  • 21 January 2022, Friday 9:00

Grup birincisi olan Muğla Düğerek Güneşspor ile grup ikincisi olan Milas Gençlikspor takımları, pazar günü oynanacak olan müsabaka öncesinde hazırlıklarını tamamladılar.

Pazar günü saat 14.00’da Düğerek Stadyumu’nda Muğla Düğerek Güneşspor ile karşılaşacak olan Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Muğla’nın en eski futbol hakemlerinden Ersin Köksal, yaptığı açıklamada gazetemize şunları söyledi: “Süper Amatör Küme’de bugüne kadar oynadığımız müsabakalar sonrasında grupta ilk iki sırada yer alan Milas Gençlikspor ile Muğla Düğerek Güneşspor takımları pazar günü Düğerek Sahası’nda karşı karşıya gelecekler. Her iki takım bugüne kadar grupta oynadıkları futbolla ilk iki sırayı hak ettiler. Pazar günü oynanacak müsabaka, play-off öncesinde hazırlık gibi oynanacaktır diye düşünüyorum. Pazar günü Düğerek Sahası’nda karşılaşan her iki takıma başarılar diliyorum. Müsabakanın dostluk içerisinde geçmesini diliyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık