Milas Gençlikspor Kulübü Başkan Tokat’ı ziyaret ederek kutladı...

31 Mart Yerel seçimler sonrasında Milas Belediye Başkanı olarak görevini bir kez daha sürdüren Başkan Muhammet Tokat’ı kutlama ziyaretleri sürüyor. Başkan Tokat’ın 2 Mayıs Perşembe günü ilk ziyaretçileri Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve yönetim kurulu üyeleri oldular.

Milas Gençlikspor Kulübü Başkan Tokat’ı ziyaret ederek kutladı...

2018-2019 Spor sezonunda Milas Gençlikspor’un sportif çalışmalarıyla ilgili olarak Başkan Tokat’ı bilgilendiren Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, kulüp bünyesinde 600’e yakın gencin spor yaptığını söyleyerek, başkan Tokat’a kulüplerine verdikleri destek için teşekkür etti.

 Milas Gençlikspor Kulübü olarak Milas sporuna ve Milas gençliğine hizmet etmeye devem edeceklerini vurgulayan Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, kendi ayakları üzerinde duran bir spor kulübüyüz dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı ve yönetim ekibine gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederek,“mevcut imkânlarımızla Milas adına mücadele eden tüm spor kulüplerimize destek olmaya çalıştık ve yine imkânlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” diyerek,“spor kulüpleri bir ilçenin sportif anlamda başarısı için katkıda bulunmaktadırlar” dedi.

Muğla ASKF Yönetiminin Ziyareti

Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U19 Ligi Şampiyonlarının mücadele ettikleri turnuvanın bir etabının Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanması için gerekli çalışmaları yapan ve maçların Milas’ta oynanmasını sağlayan Muğla ASKF yöneticileri, müsabakalar öncesinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, yerel seçimler sonrasında bir kez daha Milas Belediye Başkanı olarak görevine devam etmesi nedeniyle kutladılar.

Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Futbol Şubesi Sorumlusu Ali Karakaya ve Eğitim Sekreteri Ersin Köksal ile bir süre spor sohbeti gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla ve Milas sporu ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Tokat Muğla ASKF Yöneticilerinin nezaket ziyaretleri nedeniyle çok memnun olduğunu söyleyerek ASKF Yönetimine ve Başkan Top’a teşekkür etti. Başkan Tokat yeni spor sezonunda Milas ve Muğla’nın spordaki başarılarının çok olması dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık