Milas Gençlikspor Ortaca Belediyespor’a konuk olacak

Süper Amatör Ligi play-off müsabakaları kapsamında Milas temsilcisi Milas Gençlikspor, Ortaca Belediyespor’a konuk olacak.

Milas Gençlikspor Ortaca Belediyespor’a konuk olacak
  • 24 February 2022, Thursday 9:31

Tarihinde ilk kez bu sezon Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de yer alan Milas Gençlikspor takımı grupta oynadığı başarılı müsabakalar sonrasında, güçlü takımlar arasında play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

2021-2022 sezonu Mahalli Süper Amatör Küme’de oynadığı play-off müsabakaları sonrasında deplasmanda Düğerek Güneşspor ile 1-1 berabere kalan,  geçtiğimiz hafta sonu ise Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Dalyan Gençlikspor ile oynadığı müsabakayı 3-1 kaybeden Milas Gençlikspor; 1 puan elde edebildi. Gençlikspor’un grupta kalan 4 müsabaka sonrasında en az 10 puan topladığı takdirde, 11 puanla gruptan çıkmak için çaba göstermesi bekleniyor.  27 Şubat günü deplasmanda Ortaca Belediyespor takımıyla karşılaşacak olan Milas Gençlikspor takımı Asbaşkanı Şafak Kaya, gazetemize şunları söyledi: “Pazar günü Ortaca Belediyespor takımı müsabakası öncesinde  cumartesi günü  Milas’tan hareket  ederek  Köyceğiz Uygulama Oteli’nde kampa gireceğiz. Takımımızda forma giyen sporcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Milas’taki binamıza yapılan kundaklama olayında kulübümüze telefonlarla arayarak geçmiş olsun diyen herkese yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.” dedi. 

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde kulüp binası yanan Milas Gençlikspor bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Ulusal ve yerelde birçok haber kanallarında yayınlandığı üzere ne yazık ki spor kulübü binamızda yangın meydana gelmiş ve genç sporcularımızın tüm ekipmanları (Forma, Eşofman vb.) yanmıştı. Yaşanan yangın olayından sonra desteklerini bildiren ve yanımızda olduklarını gösteren Sayın Valimize, Kaymakamımıza, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Kamu Kuruluşlarının değerli yöneticilerine, Siyasi Parti Başkanlarına, STK temsilcilerine, Spor Kulüpleri başkan ve yöneticilerine, Emniyet Teşkilatına, İtfaiye Müdürlüğüne ve tüm halkımıza teşekkür ederiz. Yaşadığımız bu elim olaydan dolayı, Kulübümüze destek olmak için çok sayıda telefon alıyoruz. Kulübümüze ulaştırılmak üzere ayni yardım talepleriniz için 05334529568 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.” denildi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık