Milas  Gençlikspor U11-Pedesa Gençlikspor U11 takımını 1-0 yendi

Her yıl  Nisan ayında başlayan ve Mayıs’ta sona eren minikler futbol müsabakaları geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla start aldı.

Milas  Gençlikspor U11-Pedesa Gençlikspor U11 takımını 1-0 yendi

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Milas Gençlikspor U11 takımı, Bodrum U11 Pedesa Bitez takımını yenerek, lige üç puanla başladı.

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Abdül Samet Aydemir yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Gençlikspor U11 takımı: Emir Parlu, Poyraz Serin, İslam Kartal,  Burhan Umut, Emir Hüseyin Sağlar, Ömer Asaf Sımsık,  Mert Güldağ, Kemal Kartal Kurt.  

Bodrum Bitez  Pedesa U11 takımı: Ömer Fatih Korkmaz, Çınar Dural, Emir Durmuş, Hasan Emre Senal,  Armaç Demir, Ahmet İsmet Aslanparçası ,Ömer Faruk Ayna, Yaşar  Karlıoğlu.

Mahalli U11 Ligi’nin  ilk müsabakasında her iki takım küçük sahada  inanılmaz futbol oynayarak müsabakaya başladılar. Minik sporcuların bu yaştaki top tekniği, çalım becerileri her spor severin ilgisini çekti. Maçın her devresi 25 dakikadan toplam 50 dakika oynandı.

Müsabakanın 13. dakikasında Milas Gençlikspor U11 takımından Ömer Asaf  kornerden gelen topa çok iyi yükselerek mükemmel   kafa ile topu ağlara gönderdi. 1-0 .

Müsabaka, ilk yarıda atılan şık kafa golüyle Milas Gençlikspor  takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık