Milas Gençlikspor yönetimi yeni sezon için toplandı

2019-2020 futbol sezonunda Muğla 1. Amatör Küme liginde şampiyonluk mücadelesi yapacak olan Milas Gençlikspor Kulübü yönetim ekibi, başkan Ersin Köksal nezaretinde geçtiğimiz hafta içersinde toplanarak Muğla Amatör Küme Liglerinde ki yol haritası çıkartıldı.

Milas Gençlikspor yönetimi yeni sezon için toplandı
  • 07 September 2019, Saturday 10:10

Başkan Köksal, yönetim ekibiyle yapılan toplantı sonrasında alınan kararları gazetemizle paylaşarak “Yönetim kurulumuz yeni sezon öncesinde gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı. A takım futbolcu transferleri, alt yapı çalışmaları ve yeni yapılanması düşünülen spor tesisleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Bu sezon alt yapı takımlarımızda 3 antrenör, Amatör Takımımızı çalıştırmak üzere de ayrı bir antrenör, yine tüm kategoriler için 1 kaleci antrenörü ile çalışılmasına,2019-2020 futbol sezonunda U11-12-13-14-15-16-17-19 ve A Takımı olmak üzere 9 kategoride liglere katılma kararı alındı”diyerek Milas Gençlikspor Kulübünün sezon içersinde geçen sene olduğu gibi yine güzel ve olumlu işlere imzalarını atacağını vurguladı.

Geçen seneki kadro muhafaza ediliyor

2019-2020 sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Milas Gençlikspor Kulübü, geçen seneki futbolcu kadrosunu tekrar oluşturuyor.

Futbolcu transferlerine geçtiğimiz haftalar içerisinde başlayan yönetim ekibi, önce takım kaptanları Vedat Aras ile Samet Dilli ile anlaşarak ilk transferlerini gerçekleştirmişti. SüperAmatör Küme’nin gol krallarından

Yeni Milasspor’un alt yapısında yetişen başarılı futbolcu İhtilal Durmuş’u da kadrosuna katan Milas Gençlikspor Kulübü kaleye yine Yeni Milasspor’un alt yapısında futbola başlayan Yiğithan Yılmaz’ı alarak kaleci sorununu çözdü.

2018-2019 sezonunda son maçta şampiyonluğu kaybeden Milas Gençlikspor Kulübü bu sene şampiyon olmak için başarılı futbolcularını yeniden kadrosuna almaya başladı.

Geçen hafta içersinde Celal Kartal, Okan Pınarlı, Mehmet Özdağlı (Şifo Mehmet) ve Burak Bayar ile el sıkışan yönetim ekibi, Mumcular Belediyespor ve Göltürkbükü Belediyespor formalarını giyen Zekeriya Baş ile anlaşarak kadrosunu şekillendirmeye devam etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık