Milas Gençlikspor’da Uğur Mehmet Özdemir dönemi

​​​​​​​Mustafa İçöz ile yolarını ayıran Milas Gençlikspor’da yeni teknik direktör Uğur Mehmet Özdemir olurken, yardımcılığını da Ümit Şeker’in yapacağı açıklandı.

Milas Gençlikspor’da Uğur Mehmet Özdemir dönemi
  • 16 November 2022, Wednesday 13:34

Geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor müsabakası sonrasında Milas Gençlikspor Yönetim Kurulu, takımın teknik direktörü Mustafa İçöz hoca ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Takımın başına UEFA A lisansına sahip olan Uğur Mehmet Özdemir hocayı getirilirken, yardımcılığını da Ümit Şeker yapacak.

15 Kasım Salı günü ilk antrenmana çıkan Uğur Mehmet Özdemir takımda yer alan sporcularla tanıştı. Gece idmanını yardımcıları Ümit Şeker, İsmail Alptekin nezaretinde yaptırdı. Antrenmanı Milas Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri izledi.

Antrenman sonunda görüşlerini aldığımız Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Birlikte birçok başarılara imza atan A Takım hocamız Mustafa İçöz ile karşılıklı anlaşarak yolarımızı ayırmış bulunuyoruz. Değerli hocamız Mustafa İçöz kardeşimize takımımıza verdiği katkılar nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dilerim. Takımımızın başına UEFA A lisansı bulunan, Hollanda’nın Ajax ve  Belçika’nın Clup Brugge  takımlarında alt yapılarda ve bir çok üst düzey takımlarda, Türkiye’de ise 1. Lig’de Manisa Spor Kulübü’nde teknik adam olarak görev yapan Uğur Mehmet  Özdemir  hocamızı getirdik. Hocamızın yardımcılığına da yurt içinde Çankırıspor, Darıca Gençler Birliği ve Moldova 1. Lig takımında yardımcı hocalık yapmış Ümit Şeker hocamızı göreve getirdik. Değerli hocalarımıza   yönetim kurulu olarak başarılar diliyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık