Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 10 Kasım Mesajı

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde yazılı bir açıklama yaptı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin 10 Kasım Mesajı
  • 10 November 2021, Wednesday 9:52

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca kazandığı zaferler ve bize kazandırdığı eserlerle değil aynı zamanda engin düşünceleriyle ortaya koyduğu fikirlerle başta milletimiz olmak üzere tüm dünyaya ışık tutan bir liderdir.

Türk milletini hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e büyük bir vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir.

Bizler de onun “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp; onun fikirleri ışığında el birliği ile çalışarak Ülkemizi daha ileri seviyelere getireceğiz. 

Bu inançla, vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanı uğrunda canını feda etmiş tüm Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık