Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE’NİN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

Tarihimizin en büyük ihanetlerinden birine sahne olan 15 Temmuz 2016 Cuma gecesinde vatan haini bir grup terörist, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştu.

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE’NİN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

Ancak, milletimiz genci, yaşlısı, kadını, kızı demeden ölümü göze alarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine meydanlara akın ederek dünyada eşi benzeri olmayan bir destana imza atmış ve hain darbe teşebbüsünü püskürtmüştür. Bu uğurda; şehitler verdik, uzuvlarını kaybeden gazilerimiz oldu. Canını ortaya koyan şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Tıpkı; Malazgirt’te, Çanakkale’de ve nice zaferlerde olduğu gibi Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de ''BU AZİZ VATAN SAHİPSİZ DEĞİL'' mesajını tüm dünyaya emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha haykırmıştır.  

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimi başta olmak üzere Ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, Vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının onların bize emaneti olduğu gerçeğinden hareketle daima yanlarında olacağımızı da bir kez daha vurguluyor; Sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. 

 

Mustafa Ünver Böke

Milas Kaymakamı

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis