Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin yeni yıl mesajı  

Milas Kaymakamı Böke yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin yeni yıl mesajı  
  • 31 December 2021, Friday 15:13

Kaymakam Böke’nin mesajı şu şekilde;

"Tüm Dünya’da olduğu gibi Uygarlıklar Başkenti Milas’ta da 2021 yılını geride bırakırken yepyeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yılı karşılamanın hazırlığını yapıyoruz. 
2021 yılı, küresel çapta pandeminin devam ettiği bir yıl olmasının yanında Milas’ımızın da tarihinin en büyük yangın felaketini yaşadığı seneydi. 
Umutsuzluğa kapılmadan Devlet-Millet işbirliği ile zorlukların üstesinden geldik. 
2022 yılında da tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumu oluşturan tüm bileşenlerimizle işbirliği içerisinde Ülkemizin üreten, katma değer yaratan ve yükselen değerlerinden olan Milas’ımız için aynı kararlılık ve azimle çalışacağız. İlçemizin tarım ve hayvancılık, turizm, sanayi ve ticaretinin gelişimi yanında tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımı ve bu değerlerin ekonomiye kazandırılması yönündeki gayretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. 
2022 yılının beklentilerimizi karşıladığı, tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirdiği bir yıl olması dileğiyle değerli Milas’lılar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, kamu çalışanlarımızın ve basın mensuplarının yeni yılını kutluyorum."

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık