Milas KOM uyuşturucu ilaç şebekesini çökertti

​​​​​​​Milas KOM Grup Amirliği 5 ayrı ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla, uyuşturucu madde ihtiva eden ve kırmızı reçeteye tabi olan ilaçları usulsüz şekilde reçete düzenleyip piyasaya süren, aralarında doktorların ve sağlık çalışanlarının olduğu bir şebekeyi çökertti. Operasyonlarda nitelikli dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla 9 şüpheli gözaltına alındı.

Milas KOM uyuşturucu ilaç şebekesini çökertti
  • 18 November 2020, Wednesday 15:44

Milas KOM Grup Amirliği, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir hastanede uyuşturucu özelliği bulunan ilaçlarla alakalı çok sayıda reçete düzenlendiği bilgisine ulaşarak, tespit edilen şüpheliler üzerinde bir dizi yakalama gerçekleştirdi.

Yapılan yakalamalarla 4620 adet sentetik hap ele geçirilirken; Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla bugün sabaha karşı şüphelilere yönelik Muğla merkezli İzmir, Aydın, Yalova ve Denizli olmak üzere toplam 5 ilde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Operasyonda; doktor olduğu öğrenilen M.B. İzmir'de, yine doktor olan H.B. Aydın’da, D.B., E.E., B.A., T.D., T.D. İzmir’de, eczane çalışanı T.C. Denizli’de ve sağlık çalışanı olan N.V.Ö. Bodrum’da yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada; 507 adet sentetik hap, 3. kişilere ait çok sayıda kimlik fotokopileri ve reçeteler ele geçirildi.

Nitelikli dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan 9 şüphelinin Muğla’ya getirilerek ifade ve diğer gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık